Personale de asigurări de sănătate

Posted by Kate Sheen at 1:46 AM

Thursday, January 15, 2009

Îngrijirea sănătăţii dumneavoastră este inevitabil o parte din viata ta. Dacă sunt suferă de o durere de cap, durere, febră sau o durere de dinţi în dumneavoastră, în calitate de viata ta si tu suferi foarte mult. Potrivit îngrijire medicală este cel mai necesar lucru pentru tine. Personale de asigurări de sănătate oferă acoperire pentru plăţile medicale neprevăzute, împreună cu continuarea de alte servicii de sănătate care nu sunt reglementate în conformitate cu planurile locale de asigurări de sănătate. Trebuie doar să alegeţi cea mai potrivită-plan pentru tine, răfuială cu medicamente, dentare şi alte cerinţele medicale.

Vârsta ta trebuie să fie sub 69 ani şi trebuie să aibă acoperire locale pentru a fi eligibile pentru persona de asigurări de sănătate. Tarifele pentru plăţile lunare a primelor sunt diferite în diverse localităţi, şi depinde de asemenea, la vârsta de asigurat de-a lungul planului de ales de către asigurat. Aveţi posibilitatea să plătească prime pentru întregul an prin cec sau pentru individual pentru fiecare lună de pre-golită de cecuri. Personale de asigurări de sănătate este destul de ieftină şi de efort pentru a manipula. Puteţi, de asemenea, plata primelor de dvs. on-line, fie din lunar sau anual, prin utilizarea cardului dvs. de credit.

În următoarea zi de lucru, după aprobarea cererii dvs., vă poate fi de acoperire în vigoare. Puteţi, de asemenea, cere pentru o anumită dată pentru începerea de acoperire. Este posibil să fie în termen de o lună de la data cererii. De costurile medicale, care sunt obţinute numai după data de politică au dreptul la despăgubiri.

Cele trei planuri care oferă acoperire maximă de personal de asigurări de sănătate sunt:

* Basic - Acest plan oferă acoperire financiară
* Standard - Acest plan de asigurare ofera acoperire pentru similare, cum ar fi costurile medicale de bază, dar, la nivelele avansate, inclusiv de urgenţă medicală de călătorie acoperire şi viziune de acoperire
* Enhanced - Acest plan de asigurări de sănătate oferă cele mai all inclusive şi, cel mai liberal la nivel de acoperire care include acoperire şi de refacere dentar ortodontic acoperire.

Fiecare din aceste trei planuri acoperi medicamente prescrise, preventiv dentare şi alte niveluri de suplimentare de sănătate acoperire.

Dacă sunteţi lăsând compania dumneavoastră, care vă oferă grup de asigurări de sănătate, medicamente prescrise şi rambursări dentare, alegerea unui personal de asigurări de sănătate este o idee înţeleaptă. După ce aţi făcut alegerea dumneavoastră, puteţi contacta un agent de asigurări de sănătate sau du-te de cumpărare online.

0 comments: