Acoperirea de asigurare de afaceri

Posted by Kate Sheen at 2:24 AM

Wednesday, March 18, 2009

Fiecare are propriile sale de afaceri cerinţe. Masa clasificări de acoperire sunt acolo, aplicabile la toate tipurile de afaceri. Dar, ca un proprietar de afaceri, trebuie sa te uiti pentru acel tip de o politică care acoperă toate aspectele solicitate de dvs. de afaceri. Dumneavoastră de afaceri de asigurare de acoperire trebuie să includă următoarele tipuri de evenimente:

* Foc
* Hailstorm
* Uragan
* Lightning
* Cutremur de inundaţii
* Explozii
* Theft
* Delapidare
* Verificaţi fraudă
* De deces sau de invaliditate de orice persoană-cheie din organizaţia dvs.
Erori şi omisiuni *
* Vandalism Domeniul imobilier daune
* Insectă daune
* Deteriorat clădiri


O lista a elementelor care de nevoie de acoperire sunt după cum urmează:

* Fundaţii, clădiri
* Structurile externe
* Mobilier
* Decoratiuni
* Dispozitive de securitate
* Automobile
* Echipamente
* Masini
Important * documentele şi înregistrările
* Obligatiuni, în numerar, stocurile de
* Inventar de afaceri
* Persoană de afaceri de proprietate
Pierderea din venituri *



Nu-ti limita de evaluare a riscurilor numai ceea ce ai judeca pe tine. Contactaţi un specialist broker de asigurari, care este destul de experimentat pentru a te putea ghida de a opta pentru buna asigurare de acoperire pentru acele elemente care sunt cu adevărat necesar să fie acoperit. De diferite tipuri de politici pe care le poate lua în considerare pentru asigurarea dvs. de afaceri sunt enumerate mai jos:

* Asigurarea bunurilor: de proprietate sub acoperire politica de asigurări de afaceri proprietar este amplificat de acest tip de asigurare. Aceasta se referă la daune făcut pentru a clădirii în cazul în care afacerea dumneavoastră se bazează, de-a lungul cu echipamente şi elemente de faptul că în interiorul clădirii.


* Proprietar de acoperire de afaceri: Afaceri proprietar de asigurare oferă protecţie pentru toate tipurile de daune, inclusiv de foc şi furt.


* Asigurarea responsabilitatii: Pe fiind profitat, aceasta oferă o acoperire de important pentru dumneavoastră responsabilitatea pentru vătămări fizice sau de proprietate daune de o altă persoană. Aceasta poate acoperi o gamă largă de aspecte.


* Erori şi omisiuni de asigurare: Aceasta este în mod specific de semnificativă pentru servicii pe bază de afacerile, care acoperă orice eroare sau neglijenţă de-al tău, care a condus la o deteriorare a consumatorului.


* Produs asigurare de răspundere: Acest tip de asigurare este necesar pentru a vă proteja de afaceri produs în caz de orice risc de orice rău, care pot fi cauzate de nimeni cu privire la utilizarea acestui produs.


* Automobile asigurare: Dacă folosiţi-vă de vehicul pentru nevoile dvs. de afaceri, trebuie să vă asigura vehicul pentru obţinerea de răspundere şi de coliziune de acoperire.


* De afaceri venituri de asigurare: Acest handicap oferă acoperire pentru organizaţia dumneavoastră. Această plateste dvs. pierderea câştigurile datorită care orice daune dus la închiderea temporară sau permanentă, a dvs. de afaceri.

0 comments: