Tipuri de asigurare de afaceri

Posted by Kate Sheen at 2:24 AM

Monday, March 16, 2009

Diverse tipuri de asigurare de afaceri sunt disponibile acum-o-zi. De factor de a decide pentru selectarea buna acoperire pentru protejarea dvs. de afaceri este un fel de afacere pe care o executaţi dumneavoastră, împreună cu funcţii de afaceri. Următoarele sunt de diferite tipuri de asigurare de afaceri:

1) produs de asigurare de răspundere: Acest tip de asigurare de afaceri oferă protecţie pentru afacerea dvs. de la orice fel de responsabilitate cauzată de non-performanţă a produsului dvs. de afaceri.

2) Professional asigurare de răspundere: Acest compenseaza dvs. şi clienţii, pentru orice daune sau pierderi datorate non-performanţă sau neglijenţă din partea dumneavoastră.

3) asigurarea de incompetenţă: coperti dvs. de daune din cauza oricărui tratament greşit de-al tau ca un profesionist.

4) Domeniul imobilier de asigurare: Aceasta compenseaza tine pentru orice pierdere de proprietate sau de pierdere a capacităţii sale de producţie.

5) Incheiat operaţiune de acoperire: Aceasta vă protejează de la răspundere rezultă dvs. de a pleca de la sediul clientului, şi dumneavoastră client folosind lucru pe care îl au fost pe de operare, Noţiuni de bază vătămate sau care suferă orice daune.

6) erorile şi omisiunile: Acest lucru este deosebit de semnificativă pentru servicii pe bază de afacerile, care acoperă orice eroare sau neglijenţă de-al tău, care a condus la o deteriorare a consumatorului.

7) Răspunderea generale: Acest tip de asigurare de afaceri este planificată să vă protejaţi de o gamă largă de vulnerabilităţi în ceea ce priveşte responsabilităţile.

8) Proprietar al politicii de afaceri: Acesta este un pachet de asigurare de răspundere şi de proprietate împreună cu foarte ieftine ratelor de primă.



9) lucrătorului de compensare: Acest compenseaza pentru angajaţii dumneavoastră de servicii medicale şi alte beneficii, împreună cu cele de plată angajaţilor aflate, care şi-au pierdut viaţa în accidente care implică lor de locuri de muncă.

10) Business Automobile, asigurare: Dacă folosiţi-vă de vehicul pentru scopuri de afaceri, trebuie să asigure dvs. de vehicul pentru care beneficiază de răspundere şi de coliziune de acoperire.

11) Inland marin: Inland marin de asigurare oferă acoperire pentru numai de mare risc, a declarat transportabile, obiecte de valoare în situaţii de bunuri mobile. De obiecte Acestea nu pot fi acoperite în conformitate cu standardul de afaceri de proprietate poliţe de asigurare.

12) Directori şi ofiţeri: Directori şi ofiţeri sunt protejate de la pasivele trebuia pentru erori în judecată, încălcarea drepturilor şi proceduri ilegale.

13) întrerupere de afaceri: Aceasta vă plăteşte pentru pierderea de venituri datorate pentru orice daună care a dus la închiderea temporară a afacerii dumneavoastră.

14) Turistic: Aceasta se referă la accident, care este suportat de dvs. ca el a fost angajat de drum pentru nevoile dvs. de afaceri, în afara lui regulate de lucru din orice loc de pe acoperite de transporturi.

15) asigurarea de viaţă persoană cheie: Aceasta este planificat pentru protecţia dvs. de afaceri de la dvs. pierderilor din venituri de la deces sau de invaliditate de orice persoană de semnificaţie în compania dumneavoastră.

16) Umbrella: Această acoperire oferă mai multe decât cel de standard, împreună cu politicile de acoperire suplimentară de răspundere

0 comments: