Despre comerciale de asigurare de afaceri

Posted by Kate Sheen at 2:22 AM

Thursday, March 12, 2009

Comerciale de afaceri de asigurare oferă protecţie împotriva a numeroase organizatii de afaceri de riscuri şi pericole. Companiile trebuie să-şi asigure împotriva afaceri probabilitati probabil ca ei să dezvolte şi să prospere. Business organizatii necesită minimizarea pericolelor interne şi externe. Ei au nevoie de a proteja împotriva lor de afaceri de evenimente neprevăzute. Asigurări companii acum o zile Servire multe mici medie şi mari să reducă pericolele.
Tipuri de afaceri comerciale de asigurare:

1) asigurarea de Foc: Această politică se referă la clădiri, birouri, echipamente, substanţe şi obiecte personale ale afacerii dumneavoastră. Este extenuates în pericol de a pierderii de clienţi, datorită Breakout foc. Ar trebui să ia orice măsuri pentru a diminua pierderea.
2) industriale de asigurare: Aceasta este o politică completă, care acoperă o gamă de produse. Este unic planificat pentru a acoperi orice fel de daune sau pierderi cauzate de produsele acoperite.
3) Magazin de asigurare: Magazin de asigurare este exclusiv planificate pentru îndeplinirea cerinţelor de negustorie. Se oferă o acoperire cu toate taxele incluse, furnizarea de la diverse cerinţe de negustorie. Fiecare magazin este administrată la o politică. Shop în asigurare oferă acoperire pierdere sau deteriorare a magazine din cauza de furt, foc, de grevă, pierdere de bani şi fraudă.
4) Agricolă, de asigurare: Agricultura asigurare a câştigat semnificaţie pentru pierderile masive de cultură din cauza bolilor, dăunătorilor şi atacuri de modificări din vreme. Scopul acestei asigurari este de a oferi acoperire corespunzătoare de sprijin economic şi de la sodbusters n cazuri de afectare a culturilor, datorită calamitati naturale si boli.
5) marin de asigurare: Acest tip de asigurare este de afaceri comerciale care au ca scop minimizarea riscurilor de corporaţie.
Primelor de asigurare pentru afaceri comerciale sunt decis pe baza anumitor elemente, care sunt:

De * Mărimea organizaţiei
* Tip de afaceri
* Numărul de angajaţi a
* Venit anual



Primele pot fi plătite:

* Lunar
Trimestrial *
* Jumătate anual
* Anual

Puteţi, de asemenea, primi instant ghilimelele pentru cumpărarea dvs. de afaceri comerciale de asigurare.

În orice caz, de economic sau non-economice de pierdere, eşti obligat să prezinte în original documentele de poliţei de asigurare. Calculul se face de către inspectorul de apropiere a obţinut pierdere. Companiile de asigurări pentru a plăti pierderea în funcţie de inspector de raport.


Documente care sunt necesare pentru afaceri comerciale de asigurare:

a) Lista de obiecte pierdute sau deteriorate
b) Marturii de afaceri de proprietate
c) Solicitaţi forma

0 comments: