Prima de asigurare de informaţii de afaceri

Posted by Kate Sheen at 2:19 AM

Tuesday, March 10, 2009

Am adesea întreprinderi de asigurare de sus acasă. Mai mulţi proprietari de afaceri de origine cred că este în mod automat de afaceri de origine care fac obiectul lor de origine în conformitate cu poliţă de asigurare. Dar această presupunere este falsă. Home asigurare poate acoperi numai dvs. de acasă. Dumneavoastră de origine de asigurare pot fi anulate de către dumneavoastră acasă operaţiunilor de afaceri. Nu se poate utiliza în casă, pentru alte funcţii. Alegerea ta de acasă de afaceri de asigurare depinde de forma de afaceri de origine.

Diverse acasă proprietarii de afaceri depind de casa lor de asigurare pentru acoperirea daunelor de a lor de afaceri. Dar trebuie să în fiecare casă de afaceri au Cuprins de asigurare, împreună cu conţinutul de asigurare şi, cu sau fără asigurare de proprietate, oferit de casa de asigurări de proprietar. Pentru a alege dreptul de asigurare de afaceri de origine trebuie să evalueze prima taxa de substituţie în echipamente de birou. De asemenea, să aveţi grijă de un alt lucru care-vă de echipamente de afaceri sunt păstrate întotdeauna în casa ta. Echipamente de afaceri vor fi acoperite de asigurare, conform contractului dumneavoastră de acasă, dacă acestea sunt ţinute în casa ta numai.
Diferite de asigurare, împreună cu conţinutul de proprietate de asigurare este necesară pentru echipamente care ţinute departe de casa ta.


Extra General asigurare de răspundere este necesară pentru toate întreprinderile de origine. Acesta oferă acoperire pentru vătămările la angajaţi şi clienţi. Dacă folosiţi-vă de vehicul personal de funcţii pentru afacerea dvs., trebuie să aveţi adecvată pentru vehicul pentru dvs., folosind-o pentru afacerea dvs., în cazul operaţiunilor de răspundere şi de orice daune de-al tău, dacă vrei să se implice în nici un accident. Dvs. de afaceri este protejat de produse de asigurare de răspundere de la răspundere din cauza de neexecutare a produselor dumneavoastră. Professional asigurare de răspundere şi, de asemenea, vă protejează clienţii dumneavoastră. Dacă sunteţi responsabil pentru orice daune cauzate de către clientul dumneavoastră de a vă activităţi profesionale, asigurare de răspundere profesională va proteja datele dumneavoastră personale şi posesiuni compensa pentru apărare împotriva orice cerere. Clientul poartă daune de asemenea, va fi suficient de compensat de o asigurare de răspundere profesională.

Delict de asigurare acoperă te pentru daune care sunt cauzate de un tratament greşit, întrucât erorile şi omisiunile de asigurare plateste pentru client cerere de daune pe care clientul tău suferă de insuficienţă de sfat. Incheiat operaţiuni de acoperire a vă protejează de la răspundere rezultă dvs. de a pleca de la sediul clientului şi dumneavoastră client folosind lucru pe care îl au fost pe de operare, precum şi obţinerea de client vătămate sau care suferă orice daune. Întrerupere de afaceri de asigurare acoperă pierdut dvs. de venit, dacă nu sunteţi obligat să vă suspenda activităţile de afaceri, datorită orice dezastru.

0 comments: