Despre personal medical de asigurare

Posted by Kate Sheen at 2:15 AM

Monday, March 2, 2009

Personal de asigurare medicală este de însemna pentru toţi, indiferent de faptul dacă sunteţi angajat sau nu, indiferent dacă sunt acoperite de alte asigurari sau nu, dacă sunteţi în vârstă sau nu. Oricine poate folosi de el de la orice societate de asigurări, dar va necesita completarea unui formular de cerere corect menţionând orice condiţie pre-existente. Acesta va stabili dacă sunt sau nu va primi beneficiile, atunci când face cererea. Costurile de personal de asigurare medicală poate fi un pic cam mari, dar beneficiile au dreptul de a vă sunt destul de satisfăcătoare,

Fie că vă sunt sau nu acoperite de Planul de Grupul de administrat de către angajatorul dumneavoastră, întotdeauna este recomandabil să te şi familia ta personală de asigurare medicală, pentru simplul fapt că, în grup Restrangere Planul poate, de îndată ce vă lăsaţi de companie, dar personale asigurări medicale va rămâne cu tine pentru cât de mult doriţi să continuaţi să beneficiază de serviciile sale şi să plătească primele de dvs. pentru a menţine costul de politica.

Costurile de personal de asigurare medicală variază de obicei, ca-l complet, depinde de alegerea societăţii de asigurare şi de furnizorul de domenii aţi ales pentru politica pentru a acoperi. Personale asigurări medicale se asigură că te dezvolta o relaţie de lungă durată cu asigurătorul şi restul pot asigura că veţi primi asistenţă financiară pentru a promis ca te în momentul de urgenţă medicală.

Puteţi alege din asigurare medicală pentru familia ta, pe termen scurt de asigurări medicale personale, Medicare personal de asigurare medicală şi de alţii ca. Gradul de acoperire oferite de personal de asigurare medicală este, de obicei, la fel ca în alte asigurari medicale de la Spitalul Proiectele, de îngrijire dentară, de îngrijire a copilului, costurile de prescripţie, şi controale de sănătate şi de accident.

0 comments: