VIZITATORI asigurare medicala de informaţii

Posted by Kate Sheen at 2:16 AM

Tuesday, March 3, 2009

Daca tu sau altcineva din familia Dvs. de planificare sunt o excursie la o altă ţară, în orice scop - de afaceri, personale sau de placere motive, se recomandă ca să-ţi familia VIZITATORI auto şi asigurare medicală. Ţările dezvoltate, precum SUA, Marea Britanie, Germania, Japonia şi altele, face obligatoriu pentru tine de a primi un vizitator, asigurare medicala, care va asigura vă împotriva medicale de urgenţă care pot apărea, din cauza accidentelor şi alte incidente neprevăzute în timp ce vă aflaţi în una dintre aceste ţări .

De costurile medicale în toate aceste ţări dezvoltate sunt extrem de ridicat, în special în SUA şi, prin urmare, vizitatorul asigurare medicala se poate dovedi a fi extrem de benefic, atunci când este vorba de a evita toate aceste afară-de-buzunar cheltuielile care pot merge dincolo de limitele financiare dvs. . Pentru a se asigura că veţi primi ajutor medical într-o ţară departe de a ta, unde esti un vizitator, este cel mai bun de a cumpăra un vizitator, asigurare medicală.

Nu este foarte dificil de a cumpăra un vizitator, asigurare medicala ca de cele mai multe companii de asigurări, oferindu-vă astfel de politici, pentru un cost care nu este doar destul de rezonabil, dar care PRAO o serie de beneficii în cazul în care apare timp de urgenţă. Dacă se încadrează în categoria de imigranţi, de bursieri, studenţi, dădacă, expatriaţi şi alţii, de a dori, veţi fi eligibil pentru a achiziţiona VIZITATORI asigurare medicală. Importanţa VIZITATORI asigurare medicală în primul rând constă în faptul că imigranţii nu au dreptul de a aplica pentru locale şi naţionale asigurari medicale din ţară sau de stat, acestea sunt de vizitare.

Dar dacă se confruntă cu un incident care solicită asistenţă medicală imediată, va trebui să facă faţă mulţime de dificultăţi, dacă nu posedă un vizitator, asigurare medicală. De beneficiile VIZITATORI asigurare medicala sunt diverse. Politica vă permite să vizitaţi sau orice medic te admise la orice spital, la alegerea dvs. şi plăteşte o sumă de facturile de la spital, are posibilitatea de a mari deductibles şi coinsurance aducerea în jos suma de dvs. lunar prime, de evacuare medicală de urgenţă, ambulanţă, moarte accidentală, terapie intensivă, diverse cheltuieli medicale, stomatologice de îngrijire şi de mulţi alţii, dar de obicei exclude orice pre-existente, condiţie medicală. Aceste beneficii şi de acoperire poate varia între politici diferite, dar de obicei, permite de cele mai multe acoperire menţionate mai sus.

0 comments: