De afaceri de asigurare auto

Posted by Kate Sheen at 2:21 AM

Wednesday, March 11, 2009

De Asigurări de afaceri
Small Business asigurare
Este evident ca te-ar opta pentru personal de asigurare auto dacă aţi cumpărat cu masina proprie. Dar de asigurare auto de acoperire sub această politică nu este suficient de adecvate în cazul în care utilizaţi maşina dumneavoastră pentru nevoile dvs. de afaceri. Sunteti obligat sa cumpere de afaceri de asigurare auto pentru utilizarea comercială a dvs. personal deţinute de masina. Întrebaţi asigurare frecvente broker despre cum poti folosi masina pentru afacerea dumneavoastră. În afaceri, opta pentru asigurare auto, trebuie să-şi petreacă 10% mai multe despre suma pe care eşti în prezent, plata pentru asigurare auto dvs. personale.

Dacă aveţi o societate maşină separată pentru afacerea dvs., va trebui să cumpere o poliţă de asigurare auto comerciale pentru protejarea proprietatii dvs. de afaceri, în orice caz de accident. Aceasta este obligatorie.
De Asigurări de afaceri
Small Business asigurare
Dar apare probleme cu angajaţii lor, folosind personal de automobile pentru nevoile de afaceri. În accident de orice caz, lor personale de asigurare auto ar acoperi ei, dar orice terţă parte în cauză cu accident pot da probleme. În aceste condiţii un angajat şi non-politică deţinute de automobile oferă buna acoperire. Se prevede, de asemenea, pentru masini de acoperire a angajat pentru nevoile de afaceri. Răspunderea este cel mai important factor determinant pentru afacerea dvs. poliţa de asigurare auto. Vătămări corporale răspundere plateste pentru vătămări fizice, şi de moartea accidentală a pierdut câştigurile.

Domeniul imobilier compenseaza daunele răspundere pentru daunele de a-şi proprietate într-un accident. Medicală plăti pentru costul tratamentul dvs. orice vătămate şi a angajat persoana rănit într-un accident. Coliziune de acoperire include repararea costul unui deteriorat societate maşină care sa întâlnit un accident. Cuprinzătoare acoperire include daune de masina ta, în orice calamitate naturală. Underinsured neasigurate sau motorists acoperirea, tractarea de închiriere şi de compensare sunt alte tipuri de acoperire.


De factori de a decide pentru primele de asigurare auto de afaceri sunt:

* Cantitatea de acoperire
Răspunderea *
* Oras de afacerea dvs.
* Numărul total de angajaţi, care sunt de conducere
* Tipul de masina; societate maşină sau masini de angajaţi
* Conducerea vehiculelor raport de angajaţi
Numar * a creanţelor



Pentru a obţine costuri reduse de asigurare auto de afaceri:

* Menţinerea-vă în mintea ta are nevoie de folos şi compara cu cel puţin trei preţ ghilimelele de la agenţii de asigurare.
* Încercaţi să crească deductibles dacă puteţi să plătiţi pentru administra, de a păstra în jos cu primele.
* Tăiaţi jos de acoperire de coliziune, dacă posedă firma de masini.
* Selectarea un vechi model de masina pentru compania dumneavoastră vă poate micşora primelor.
Incercati sa comparati * ghilimelele de diferite site-uri de Web.
* Cumpăr politica locală de la un agent de asigurare.
Uita-te * pentru un mic agent de asigurare auto de afaceri.
* Încercaţi să fie demn de încredere

0 comments: