Vehicul de afaceri de asigurare

Posted by Kate Sheen at 2:22 AM

Friday, March 13, 2009

Vehicul de afaceri de asigurare este o necesitate acum-o-zi. În fiecare an, accidente rutiere implica multe persoane, care este "la locul de muncă" în acel moment. Conform sondajului de poliţie, lumina de vehicule sunt unul din obiectivele de şef de hoti. Deci, asta pentru a asociatilor despre o lipsă de milioane de proprietate în fiecare an, indiferent de cheltuieli suplimentare, inclusiv primele de îmbunătăţit, pierderea de venituri şi cheltuieli de transport opţional. Deci asigurarea dvs. de vehicule este o prioritate, dar cel dintâi vehicul de asigurare de afaceri regretabil că nu este atât de mult accesibile, împreună cu restul de prime nu atât de scăzut.
Dacă achiziţionarea de vehicule de afaceri de asigurare pentru masina ta, care este folosit pentru nevoile dvs. de afaceri, veţi găsi foarte putin diferenta de la cumpărare standard de vehicul de asigurare. Puteţi a opta pentru buna de afaceri vehicul de asigurare, dacă ai compara cote diferite de la diferite companii de asigurări. Servicii specifice sunt de asemenea planificate pentru oferindu-vă cel mai bun pret de rata.
Mai multe politici de afaceri vehicul prevedea acoperirea de asigurare pentru răspunderea dvs. de angajat, care utilizează personal de vehicul în scop de afaceri. Personale asigurări de afaceri vehicul angajat al dumneavoastră ar oferi acoperire de bază a lui sau ei vehicul. Vehicul de afaceri de asigurare oferă acoperire de răspundere juridică pentru vătămare deteriorarea şi de la alte persoane şi de proprietate. Primară de tipuri de acoperire include ridicare şi de foc.

Dumneavoastră de afaceri vehicul de asigurare de asemenea, vă pot oferi protecţie în caz de dvs. de afaceri juridice fiind implicate orice caz, datorită unui accident, care implică un vehicul închiriat sau angajat de către compania dumneavoastră. Alternativ cuprinzătoare acoperire completă include toate tipurile de daune făcut pentru a-ti masina. Valoarea totală a compensaţiei pentru toate depinde de gradul de acoperire a anumitor factori, inclusiv de conducere al conducătorului auto de înregistrare, de modelul de maşină şi de locul în care maşina este parcat sau garaged. Coliziune de acoperire este, de asemenea, oferite de un vehicul de afaceri de asigurare care plateste pentru prejudiciile de o altă maşină sau o stationare de proprietate ca o clădire sau de lumina post.

0 comments: