Generale de afaceri o asigurare de răspundere

Posted by Kate Sheen at 2:18 AM

Saturday, March 7, 2009

În prezent societatea controversat mici probleme pot surveni în cazuri juridice. Din acest motiv asigurarea de răspundere civilă generală de afaceri, de proprietate şi de lucrător a asigurare de compensare de asigurare sunt necesare pentru aproape toate societăţile. Generale de afaceri de asigurare acoperă răspunderea dvs. de afaceri de la pierderi economice cauzate de creanţe de deteriorare sau prejudiciu, care este cauzat pe alţii de către angajaţii dumneavoastră sau de tine. General de afaceri o asigurare de răspundere pot fi cumpărate ca individ, împreună cu politica sau de afaceri proprietar al politicii.

Un politica de afaceri proprietar sau de BOP combină asigurarea de răspundere civilă şi de proprietate într-o singură politică. Cantitatea de acoperire care necesită o afacere este decis de doi factori:

1) Comprehended de risc - Dacă sunteţi un proprietar de afaceri, ar trebui să cred că iniţial despre cantitatea de risc legate de afaceri cu dumneavoastră.

2) starea dvs. de operare - Întreprinderile necesită deţinerea cu politicile de asigurare de răspundere mai mare pentru limitele de acoperire în cazul în care au luat de înregistrări de a acorda daune mari cantităţi de a reclamanţilor. Un agent de asigurare este cel mai bun ghid în acest domeniu.
Generale de afaceri oferă o asigurare de răspundere:

* Personal de publicitate şi de prejudiciu: Aceasta se referă la tine, pentru anumite încălcări că angajaţii dumneavoastră sau pe care le-aţi făcut în activităţi de afaceri ca te calomnia, calomnie, încălcarea drepturilor de autor sau de critici.



* Automatic suplimentare de asigurare: Aceasta oferă automat acoperirea într-un acord scris, contract sau document la data de necesitate.
Practici de răspundere * Ocuparea forţei de muncă: Aceasta oferă acoperire pentru daune, drept plată pentru costume, de locuri de muncă specifice, legate de cazuri juridice taxat de către angajaţii dumneavoastră împotriva ta.
* Cheltuielile medicale: Face de plată valabile pentru costurile medicale, dacă orice organism devine vătămate şi necesită îngrijire medicală datorită orice accident pe proprietatea dumneavoastră.
* Apararii de plată: Această plateste pentru a susţine taxat specifice de răspundere faţă de afaceri.
* Incintele şi operaţiunile de răspundere: coperti de proprietate şi de pierdere a suferit vătămări fizice de alţii din cauza noastră de activităţi de afaceri sau de la dvs. de proprietate.


Sunteti obligat să plătească cheltuielile juridice ale afacerii dumneavoastră într-o cerere de răspundere acoperite sub un generale de afaceri o asigurare de răspundere politică. Răspunderea creanţe, care sunt reglementate în conformitate cu prezenta politica de proprietate cuprinde daune, vătămări corporale, de vătămare corporală de publicitate şi de prejudiciu. Se acoperă, de asemenea, comune şi de daune compensatorii, cu excepţia penalizing de daune, care sunt concepute ca pedepse abatere.

0 comments: