Proprietar de afaceri de asigurare

Posted by Kate Sheen at 2:21 AM

Monday, March 9, 2009

Cea mai bună opţiune pentru proprietarul de afaceri de asigurare de afaceri este proprietarul lui Pachetul de politici (BOP). Este mai bine decât separate de proprietate şi de pasiv de acoperire de acoperire. Acesta este un pachet complet care ofera o modalitate buna de a primi fundamentale de acoperire la momentul de început dvs. de afaceri. Toate de mici dimensiuni medii şi de proprietarii de afaceri trebuie să opteze pentru o BOP.
Toate acoperire a riscului, care este oferit de BOP este similar cu acoperirea de asigurare generală de proprietate. În secţiunea de BOP declarând pasiv este aproape echivalent cu Comerciale răspundere civilă generală sau CGL politica. De bază, diferenţa este că un BOP este mai puţin flexibilă în stabilirea restricţiilor de dvs. specifice de acoperire pentru orice cerere. BOP nu conţine o asigurare de răspundere profesională, care prevede acoperirea la asigurat pentru pierderile sau plăţile datorate de creanţe de neglijenta sau de erori sau omisiuni.
Un BOP cuprinde în general:

* Afaceri întrerupere de asigurare, care acoperă pierderile cauzate de terminare a operaţiunilor sau de reducere temporară de producţie şi, de asemenea, oferă compensaţii pentru venitul pierdut ca urmare a pierderii de o proprietate a asigurat.
* Domeniul imobilier de asigurare, care acoperă de echipamente, clădiri şi inventar

* Se oferă acoperire pentru a pierdut venituri şi disbursals obţinute de la daune dezastruoase ale companiei. Se acoperă, de asemenea, costurile de operare a afacerii.
* Crime de asigurare, care acoperă pierderea de numerar sau de sisteme de securitate din cauza de furt, furt sau dauna
* În caz de accident sau de pasiv de protecţie, care acoperă daunele produse de către angajaţii sau de către o terţă parte
* Asigurarea responsabilitatii, care acoperă dreptul de cazuri care rezultă din accidente sau a pagubelor provocate de proprietate al clientului de a utiliza produsul dvs., sau pentru a fi invinuit pentru infrac iunile juridice
* Automobile acoperire pentru angajat sau împrumutate automobile

Diverse asigurari, ca personal de asigurare auto, lucrător de compensare de asigurare, de asigurare şi de inundaţii, cutremur de asigurare nu sunt acoperite în mod normal, sub BOPs. Dar un BOP acoperă în mod automat de afaceri şi venituri suplimentare de plată de acoperire.

0 comments: