Proprietate de afaceri de asigurare

Posted by Kate Sheen at 2:23 AM

Saturday, March 14, 2009

Optarea pentru buna de afaceri de proprietate de asigurare este o sarcină complicată, care necesită participarea profesionale. Trebuie să petreacă câteva ore cu dvs. de broker de asigurari pregăteşte o listă de riscurile de proprietate dvs. de afaceri şi un plan pentru care să le acopere în mod suficient. Pentru aceasta, trebuie să luaţi în considerare următoarele lucruri:

Proprietate de afaceri * asigurare pot proteja proprietatea dvs. de afaceri din toate pierderile şi daunele în cazul apariţiei oricărui eveniment nefericit. Deci trebuie sa te uiti pentru că politica care va va furniza suma maximă de acoperire. Daca nu ai o astfel de politică, fiecare categorie de proprietate dvs. va trebui să fie reglementate separat.


* Auto poliţe de asigurare care oferă acoperire pentru daune fizice pentru vehiculele personale sau de afaceri, poate, de asemenea, oferă acoperire completă şi de coliziune, care acoperă daunele din cauza de furt şi de calamitati naturale. Cargo poliţă de asigurare acoperă pierderile de orice proprietate de afaceri compania dvs. la bordul vehiculului. Crimă poliţă de asigurare acoperă anumite riscuri de afaceri de la care dvs. trebuie să obţină protecţie. Crimă de asigurare oferă acoperire de asemenea, de furt. Puteţi, de asemenea obţine de protecţie pentru angajat furt, delapidare şi pierderi de bunuri.


* Foc de acoperire este, de asemenea, necesare pentru afacerea dumneavoastră de proprietate. Alte politici sunt de asemenea disponibile pentru asigurarea dvs. de fişiere, înregistrări, echipamente, bani şi alte documente importante. Dar trebuie să vă asigura de afaceri de proprietate pentru inundaţii pierderilor în cadrul politicii de un individ.


Marin * Inland de asigurare oferă acoperire pentru numai de mare risc, a declarat transportabile, obiecte de valoare în situaţii de bunuri mobile. Aceste obiecte nu pot fi acoperite în conformitate cu standardul de afaceri de proprietate poliţe de asigurare. Puteţi opta de asemenea pentru chirie de asigurare, asigurare-cheie persoană şi pentru protejarea dvs. de maşini.

De afaceri pentru politicile de asigurare variază de proprietate în două privinţe --

* Asigurat de proprietate
Tipuri * Chiar şi care duce la pierderi

0 comments: