De asigurari de sanatate pentru animalele de companie,

Posted by Kate Sheen at 2:25 AM

Friday, March 20, 2009

Există a fost o vreme când te-au uitat în cele neajutorat, dragoste-umplut, imploring ochii dvs. de animal de casă şi de moduri de a crezut ca-l iubesc mai mult în fiecare zi pentru toate arată-o dedicaţie pentru tine? A fost un moment în care copilul dumneavoastră-ca animalele de companie, a căzut rău şi aţi rămas toată noaptea după ce-l căutaţi? L-ai gândit vreodată de un moment în care este posibil să nu aveţi resurse financiare suficiente pentru a furniza medicamente pentru animalele de companie, şi-l vezi suferi necruţător netratat?

Este destul de evident, că, atunci când dvs. de sănătate pentru animalele de companie, suferă, de bani este cel mai puţin important element pe care îl doriţi să cred că a. Aceea, Pet Sănătate Asigurări sa formulate să reda tine linistit, astfel încât să puteţi dedica tot timpul în îngrijirea dumneavoastră pentru animalele de companie, fără cheltuieli medicale pentru deranj.

Într-o destul de uşor să-un animal de casã de Asigurări de Sănătate de la orice societate de asigurări de sănătate, dar va fi necesar de a menţiona rasa, vârsta, pre-existente, condiţiile de sănătate şi de alte astfel de factori de pe formularul de cerere. Deşi te Pet de Asigurări de Sănătate cel mai frecvent pentru câini şi pisici, sunt de asemenea disponibile pentru cei de păsări şi alte animale. Pet unele pentru a Asigurări de Sănătate funcţionează în măsură de modul de asigurare a sănătăţii umane, care este, de plată a primelor din timp în timp pentru a trăi până la costul de politică şi asigurătorul este construit în baza acestor prime, care sunt puse la dispoziţie pentru a vă ca beneficii o dată te face cerere pentru tratamentul şi medicaţia de la animalele de companie, de obicei, dar nu permite opţiunea de a co-plata.

Politica vă permite să vă luaţi animalele de companie, la orice medic veterinar nostru de alegere pentru tratamentul de boli şi răni periculoase şi, de asemenea, verifica regulat-up-uri. Majoritatea animalul Sănătate asigurare furniza acoperi accidente alergii, rănirilor, costisitoare spital facturile în cazul operaţiuni şi chirurgicale, multe astfel. Gradul de acoperire variaza de la o politica de la alte beneficii şi de a fi primit depinde exclusiv pe alegerea societăţii de asigurare, deşi ai dat sunt de multe opţiuni pentru a alege de la.

0 comments: