Despre veterinare pentru animalele de companie de asigurare

Posted by Kate Sheen at 2:26 AM

Friday, March 20, 2009

SUA este de origine pentru a naţiunii cea mai mare companie de asigurări Pet - Pet veterinar de Asigurari. Infiintata in anul 1980, compania a crescut la o poziţie de mare de statură, având a vandut peste un milion de politici. Mai mult şi mai mult pentru animalele de companie, sunt proprietarii de punerea lor încredere în veterinar Pet ca societatea de asigurări de garanţii corespunzătoare de tratare a lor animale de casă, la preţuri care pot fi oferite de cea mai mare parte a proprietarilor pentru animalele de companie. Veterinar Pet Asigurari crede într-un simplu scop - de a oferi cele două 'P', care, toate animalele de companie, uită-te pentru proprietari.
În cazul în care una 'P' standuri de protecţie a animalelor de companie, iubit, de alte 'P' implică de pace de spirit pentru proprietar. Această formulă simplă şi dăruire pentru cauza de a face bine pentru animale de companie, a contribuit la popularitatea companiei. Veterinar Pet Asigurări multe permite proprietarilor şi oferă opţiuni de acoperire pentru o serie de secţiuni, care asigura animale de casă rămâne sănătoşi, pentru toata viata.
Compania, Pet veterinar de Asigurări prevede separate de planuri de asigurare pentru pisici, câini, păsări exotice şi animale, astfel încât să aveţi posibilitatea de a alege cel care se potriveste cel mai cerinţele dumneavoastră, fără nici o complicaţie. Un element comun despre fiecare a politicilor este că vă permite să vă luaţi animalele de companie, la orice medic veterinar cu licenţă sau de specialitate în orice loc de pe glob.

După ce aţi cumpărat poliţe de asigurare, puteţi completa formularul de cerere şi trimiteţi-o la companie. Plătiţi-vă facturile de la medic, o dată ce au primit dreptul de a beneficia suma. Prin urmare, evită această problemă a "plăti acum din buzunar şi a primi rambursarea, mai târziu". Acest proces simplu face proprietarii de cumpărare pentru animalele de companie, polita de asigurare de la această companie.

Acesta nu este singurul beneficiu pe care le primiţi, atunci când aţi cumpărat de la politica de Asigurări Pet veterinar. Cel mai semnificativ factor este ca, compania oferă acoperire pentru mii de condiţii medicale pentru animalele de companie, inclusiv diagnoza, rutina de îngrijire, a bolilor, rănilor, accidente, Optional vaccinare, medicul veterinar de vizite, cheltuieli medicale de urgenţă, medicamente prescrise, raze X, taxele de laborator, intervenţii chirurgicale , Spitalizare, heartworm de protecţie, spay şi neutru, de prelevare a înghiţit mai multe obiecte şi de multe. Dar, în zonele te pentru a selecta depind complet de pe fel de animal de casă asigurare plan de tine cumpărare.

0 comments: