Despre asigurare de răspundere de afaceri

Posted by Kate Sheen at 2:17 AM

Saturday, March 7, 2009

S-ar putea să fie o afacere de operare de mult cu răspundere şi responsabilitate. Dar, după tot dumneavoastră de client nu pot fi îndeplinite de către furnizorul Dvs. de servicii. Cea mai mare parte a afacerilor sunt pregătite ca un joint-venture sau singur proprietorship personale şi pasivele sunt puse în pericol în mod automat. Răspunderea devenit un termen destul de comună. Business vă oferă o asigurare de răspundere pentru dvs. personale de protecţie a vieţii dvs. de afaceri şi economic de la distrugere.
De afaceri acoperă o asigurare de răspundere:

* Plăţile medicale
* Tarifele de avocat
* Daune pentru care sunt responsabile din punct de vedere legal

Business vă oferă o asigurare de răspundere de protecţie pentru afacerea dumneavoastră la momentul juridice de orice caz de vătămare corporală, proprietate deteriorare sau juridice prejudiciu. Business asigurare de răspundere poate fi cumparat in diferite modele.

Tipuri --

* General asigurare de răspundere: Afaceri de asigurare de răspundere acest model acoperă dvs. de afaceri pentru daune de proprietate, susţine un prejudiciu de publicitate şi de creanţe. Este, de asemenea, identificate ca Comerciale răspundere civilă generală.
* Professional Răspunderea Asigurări: Professional răspundere asigurare acoperă erroers, gestionării defectuoase, şi omisiunile neexecutare. Optarea pentru acest tip de politici depinde de forma de afaceri şi este o obligaţie legală de a deţine o astfel de politică.
Produs * asigurare de răspundere: dvs. de bunuri fabricate pot fi protejate în cazul în care o persoană este vătămată prin utilizarea produsului. Tipul dvs. de afaceri este de a decide pentru cantitatea de factor de acoperire şi de gradul de risc.

Următoarele discuţie va va ajuta sa de a opta pentru buna tip de asigurare de răspundere de afaceri:


Diverse comerţului cravată-up-uri oferi membrilor lor dreptul de a beneficia de asigurare de cumpărare la grupul de valori. Deci opta pentru orice asociaţie comercială mai ieftin de obţinere a ratelor de potrivire a nevoilor dvs. de afaceri. Suma de acoperire de afaceri de răspundere este diferit la diferite companii de asigurări. Depuse cu privire la măsura de taxe juridice, care sunt reglementate, şi, de asemenea, reglementate de ceea ce este şi ceea ce nu sunt acoperite. Încearcă să achiziţioneze orice pachet de politici precum politica de Proprietari de afaceri, pentru a economisi banii. O experienţă broker de asigurari este cel mai bun ghid pentru a vă persoană pentru a obţine cele mai bune accesibile de acoperire şi ratelor de primă.

0 comments: